HARD CRO – for strong hearts

Dio motivaca imao je čast biti dio fantastičnog projekta HARD CRO for strong hearts. Humanitarna biciklijada od Principovca do Sv. Martina vozila se kao prethodnica glavnom eventu koji starta na istom mjestu 18.6. na kojem će vozači u limitu od 110 tj 120 sati morati preći 1400 km sa cca 13.000 mnv. Naime u pitanju je HARD CRO ultra race koja spaja 4 krajnje točke u RH koje su ujedno i check pointi, start i cilj: Ilok, Sv. Martin, Savudrija i Molunat kod Dubrovnika. Utrka je self supported tipa što joj još više daje na zahtijevnosti. Btw, lanjski pobjednik završio ju je za 59 sati!!!
Motivci su uz naše prijatelje iz BK Slatine dvadesetak biciklista iz RH, Mađarske, Srbije i Slovenije dočekali u Čađavici i sa njima odvezli rutu do Višnjice koje je bila partner ovog projekta.
Uživali smo s ovim vrhunskim sportašima velikog srca!  Humanitarnom biciklijadom skupljaju se sredstva za kronično bolesnu djecu u bolnici Gornja Bistra!