O udruzi Motiv

Udruga za održivi razvoj i rekreaciju MOTIV nastala je na temeljima uspješno organiziranog Popišanac Traila 2016. Kako smo uvidjeli da čak i manjom trail utrkom možemo pozitivno utjecati na naše okruženje, odlučili smo organizacijski se osnažiti i proširiti svoj krug djelovanja na više bitnih područja. Oslanjajući se na veliko iskustvo koje imamo, kako iz angažiranosti u radu brojnih udruga tako i na svoja profesionalna iskustva, sigurni smo da možemo osvježiti i unaprijediti kvalitetu života u našoj lokalnoj zajednici. Naš fokus bit će projekti iz područja održivog razvoja, turizma, rekreacije i socijalnog poduzetništva u budućnosti. Cilj nam je ostvariti kvalitetnu suradnju s tijelima lokalne i regionalne samouprave, institucijama, gospodarskim subjektima, udrugama i građanima te kroz nove ideje i zajedničko djelovanje učiniti iskorak u razvoju našeg kraja.

Ukoliko ste zainteresirani da nam se pridružite, sve što trebate je ispuniti Pristupnicu na linku ispod. Godišnja članarina iznosi 100 kn.

Pristupnica

Detalji o udruzi